понеділок, 6 січня 2020 р.

Різдво.

Ось і в нашу домівку завітало Різдво
.
У нас , на Україні, а особливо на Львівщині, до сьогодні бережуть звичаї Різдва. Ми приїзджаємо до мами, а вона, готує багато страв щоб було що поставити на стіл. На святий вечір, на столі мають стояти піні страви, без м'яса, а вже на другий, третій день свят, столи повинні бути заповнені різноманітними стравами, щоб стіл був багатим. Так було від бабусі, прабабусі.
  Молоді господині в деяких хатах також так готують, а особливо по селам. Але в місті, вже не кожна жінка буде стояти і готувати цілий день і ніч, щоб потім ця їжа марнувалася.
Адже готували так багато здебільшого тому колись, що не дозволяли собі лишнього на протязі періоду між святами, тому хотіли і бажали багатого столу на слідуючий рік.
 Я все-таки вважаю що готувати більше, ніж можна з'Їсти, а також їсти, більше , чим може "влізти", не правильно. Це стрес для шлунка. А особливо тим , хто перейшов на здорове харчування. Так як я.
 Сьогодні знову подаруночки.

Отже, сьогодні знову сніговичок, або кексик? Дизайн машинної вишивки розроблений з журналу Cross Stitch. 

                                                                    ЗАВАНТАЖИТИ
Користуйтеся, вишивайте і з Різдвом вас Христовим!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шапочка для немовляти. ЧЕПЧИК.

Шапочка складається з основи і денця(дна). Для побудови креслення викрійки шапочки(чепчика). довжина основи----------16см ширина ос...